En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir koruma ortamında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana iye veya güzel duyu gamların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu vaziyet yoklama edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı derunin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas bapların kanatı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış gibi faktörlere demetlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci yangın kapısı sınıf bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Kat sayısı 4’ten okkalı sıfır oturma ammaçlı binalar ciğerin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok gövde kuruluşsı düzen sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Vadiında uzman ve sertifikalı bulakçılarımızın yardımları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 gömlekı geçmeyen konutlar, yalnızca evler, ikiz evler ve esna evler üzere konutlarda, birlik kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın uygun merdivenlerle esenlanabilmekte ve farklı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page